LEGYEN MINDEN INFORMÁCIÓ BIRTOKÁBAN

LEGYEN KÉSZ AZ ÚJRATERVEZÉSRE!

Ebben a krízishelyzetben a legtöbb iparág és vállalkozás küzd a dolgozókért és a fennmaradásáért. A jövőt és az eredményességet pedig döntéseink befolyásolják. Tanácsadó cégként, segítséget nyújtunk minden olyan vállalkozásnak, ahol nem volt vészhelyzeti terv, vagy ahol van stratégia, de további kihívásokkal szembesülnek.

b1 b2 b3

 

nemzetközi szabványok

Menedzsment rendszerek kialakítása az "ISO szabványok" irányelveihez illeszkedően. Irányítási rendszerek bevezetése és integrálása, már meglévő rendszerekbe: ISO 9001 Minőségirányítás, ISO 27001 Információbiztonság, MEES Magyar Egészségügyi Ellátási Standard, ISO 14001 Környezetközpontú irányítás, ISO 50001 Energiairányítás stb.

HELYZETANALÍZIS

Feltérképezzük cége jelenlegi működését, szabályozottságát és ha van, irányítási rendszerét. Az átvilágítást követően egy olyan döntéselőkészítő anyagot dolgozunk ki és adunk át, amely rövid-, közép és hosszútávú javaslatokat tartalmaz a működés minőségének javítására. Részletek >>

működés szabályozása

Működésszabályozási, folyamatmodellezési projekteket szervezünk, folyamatszabályozási WorkShopokat vezetünk, hogy az egymással együttműködő szervezeti egységek összehangoltabban működjenek: gyártás, kutatás és fejlesztés, sales, kereskedelem, műszaki kivitelezések, szolgáltatások back office folyamatok stb. Részletek >>

E-LEARNING ÉS MÁS KÉPZÉSEK

A világon egyre gyorsabb léptékben terjedő online tanulási lehetőségeket célszerű bevonni a cégek életébe, hiszen ez egy hatékony alternatíva és lehetőség a munkához kötődő oktatási feladatok ellátására. Segítünk, hogy minél kevesebb időt kelljen e teendőkre fordítani, és a lehető legkisebb mértékben kelljen kivonni a munkatársakat mindennapi teendőik alól!

függetlenség

Megállapításainkat és javaslatainkat nem befolyásolják üzleti érdekek. Ez az  egyik legmeghatározóbb értékünk.

NEMZETKÖZI JELENLÉT

Európai és amerikai cégcsoportok partnereiként Magyarország határain túl is segítjük a vállalatok és szervezetek folyamatirányítását és teljesítményük javítását!

IPARÁG

Tapasztalat

38

És még...

Munkáink

Elkészült

467

Projekt

Országok

Érintett

14

Terület

OKTATÁS

Tréningek

6940

Hallgató

AHOL TALÁLKOZHATOTT MÁR VELÜNK:

referenciák ahol már találkozottff